1/28/10

tempahan langsir...

-Salam...kekawan...TemPahan uTk LAngsir, scalop,sarung kusyen/kayu jati sarung sofa,aLas meJa,tAble runner dan macam2 lagi kelengkapan rumah utk musim perayaan tahun 2010 sudah dibukak......tempahan langsir hanya sehingGa hujung bulan julai....jika..berminat membuat tempahan...call lah saya..

-tempahan melalui pos pun diterima...jika ingin mengunakan kain sendiri boleh n jika ingin kain n tempah jahit kat saya pun boleh....pilih je kain colour ape yang berkenan di hati....boleh buat 1 set untuk satu rumah...harga berpatuttan....cepat 2x..sebelum tempahan di tutup...

1/14/10

1/11/10

cara-cara nak ukur kerusi kayu jati.


-Ukuran hendaklah di ukur di atas kertas yang besar atau pun di atas surat khabar,yang telah di camtum-
camtum menjadi sehelai kertas yang besar.selepas itu barulah di lakar di atas kusyen untuk kerusi kayu jati.Ini untuk kerusi kayu jati yang blum mempunyai kusyen.
-Tempahan cover kusyen dan tempahan cover kusyen + kusyen,boleh melalui pos laju atau pun datang sendiri ke kediaman kami.....

1/5/10

kusyen kayu jati.

-Kusyen kayu jati...harga ikut berape tempat duduk.colour kain boleh pilih...