10/29/09

Bantal besar.(Rekaan azieyan)















-Cover bantal besar saiz 27x27 inch,bermotif english.Colour boleh pilih.Cover sahaja RM 40,cover + bantal
  RM65.
-Buy 1 pcs cover bantal besar RM 40,buy 2 pcs cover bantal besar RM 75.
-Cover bantal kecil saiz 15x15 inch,bermotif english.colour boleh pilih.cover sahaja RM 15.

10/26/09

alas kerusi


Cover chair untuk meja makan 1pcs Rm12,buy 6 pcs RM 65,buy 8 pcs RM 85.colour boleh pilih...nak yang bunga penuh....or campur 2x mcm diatas..(kotak 2x)

Alas meja makan.


















       Alas meja makan 6 orang RM80 dan 8 orang Rm90,saiz dan     colour mengikut permintaan.

10/23/09

rekaan langsir azieyan


Inilah salah satu rumah pelanggan tetapku yang mengunakan hasil jahitanku.cover sofa n langsir tu aku yang jahit.cantikkan rumah dia....










semua koleksi diatas termasuk 1set sarung sofa adalah rekaan yang aku buat ....ok tak..?
Contoh scalop tingkap ini adalah salah satu daripada hasil cantumman kain,yang aku jahit satu persatu.kalau berminat mesg yer kat aku.....



cantuman kain


sesuai untuk buat langsir,scalop,alas meja dan bermacam-macam lagi. Aku reka sendiri nih..hehehehehee.boring-boring duk umah.klu berminat mesg arr aku.

10/18/09

JAHITAN MANIK


Jahitan manik simple nie sesuai diletakkan pada lengan baju,hujung baju dan leher baju,dengan ini baju anda akan nampak lagi menarik.