10/6/09

Sarung sofa & kusyen


aku juga ambek tempahan jahit sarung kusyen...alahamdulillah dapat siapkan dalam masa 2 hari untuk satu set sofa ...aku ambik upah  untuk satu sarung kusyen rM18.o0 kalau kain sendiri.Untuk sarung sofa kayu jati upah kena tengok kepada design kerusi tersebut. setakat nih aku dah siapkan 4 tempahan untuk sarung sofa, yang ini tempahan yang ke-4. lupa aku nak snap picture hasil jahitan yang aku dapat siapkan sebelum nih.




aku try laa pasang kat kusyen rumah aku dlu...hehehe..test laa katakan....kak nurul jangan mare ek..kite pinjam jap. sCalop pun aku blom siap sepenuhnya lagi,aku try gantung dlu.so tuh yang kurang sesuai ckit kat umah aku cause ukuran xsama. upah untuk scalop pulak rM 9.00 sekaki.untuk tempahan contact me k.



No comments: